Bite staat voor uitdagend webdesign. Wie gezien wil worden, moet zich durven presenteren.

Wat kan Bite allemaal?

Bite levert zowel websites als webshops. Het creëren van een website of webshop is een heel proces. Het begint bij het maken van een ontwerp, maar daarna komt er nog veel meer aan te pas. Zo moet er een zogenoemde hosting omgeving zijn waar de website op kan draaien, maar de website moet ook geheel gecodeerd worden. Bij Bite kun je voor al deze aspecten terecht. Samenwerking is hierbij enorm belangrijk.

Bite wil met jou dit proces ingaan en adviseert op zowel creatief als technisch gebied. Om de perfecte website of webshop te laten ontstaan maakt Bite gebruik van een aantal vaste onderdelen. Hieronder kun je meer lezen over het gebruik van WordPress, responsive design, social media integratie en SEO, alsmede over één van de specialiteiten van Bite, webshops.


WordPress onderhoud

Na levering van je website laat Bite je niet in de kou staan. Bite biedt aantrekkelijk geprijsde WordPress onderhoudsabonnementen aan. Onderhoud aan je WordPress website is belangrijk. Met een WordPress onderhoudsabonnement van Bite ben je er zeker van dat je website altijd veilig, up-to-date en snel is.

Meer info » Direct bestellen »

Klaar om meer te ontdekken?

Kies hieronder één van de diensten

Hosting

Een website moet ergens op internet worden gehuisvest. Deze hosting kan Bite voor je verzorgen.

WordPress onderhoud

Bite biedt diverse WordPress onderhoudsabonnementen aan. Bekijk welk abonnement voor jouw website het beste is.

Meer info »

SSL Certificaten

SSL Certificaten beveiligen de verbinding tussen de bezoeker en de website. Voor webshops is deze beveiliging essentieel.

Beveiliging

Bite biedt ondersteuning bij beveiligingskwesties van jouw website.

Mobiele devices

Mobiel verkeer is steeds belangrijker voor websites. Bite helpt je graag bij het vinden van een passende mobiele oplossing.

Domeinnamen

Bite kan voor jou de registratie van je domeinnaam in orde maken.