Webshops & E-commerce

Bite bouwt webshops voor alle mogelijke producten en kan daarbij onder andere de betaalmogelijkheden iDeal, PayPal en creditcards integreren. Dankzij de WordPress software is het heel makkelijk om de webshop na de oplevering zelf actueel te houden.

Bite kijkt samen met jou naar de ideale oplossing. Hiervoor maakt Bite gebruik van WooCommerce en Shopp. Bestelgemak, veiligheid en snelheid zijn enkele speerpunten van deze software pakketten. Bite maakt gebruik van de basis die WooCommerce en Shopp bieden maar maakt jou webshop helemaal op maat. Voel je vrij om je ideeën met Bite te delen, niets is te gek!

Samen met jou denkt Bite na over hoe de webshop het beste ingericht kan worden en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw webshop een succes wordt. Bite neemt je alle zorgen over de techniek en het ontwerp uit handen zodat jij je kunt richten op waar je goed in bent: het verkopen van je producten!


Webshop onderhoud

Speciaal voor webshops biedt Bite de WordPress onderhoudsabonnementen ‘Standaard’ en ‘Premium’ aan. Onderhoud aan je WordPress webshop is belangrijk en houdt je webshop veilig, up-to-date en snel.