WordPress & Content management

Alle websites worden door Bite gebouwd met WordPress. WordPress is een content management systeem. Dit betekent dat de website na oplevering heel eenvoudig door jou zelf beheerd kan worden. Ter ondersteuning maakt Bite een  persoonlijke handleiding op maat (zie ook werkwijze).

Het voordeel van WordPress als content management systeem is dat je, zonder technische kennis, zelf je hele website kunt beheren, zelfs vanaf je smartphone! Ook legt WordPress een solide basis om op verder te bouwen en dit maakt het mogelijk dat iedere website die door Bite wordt geleverd, helemaal op maat is gemaakt.
Zo kan WordPress worden ingezet als basis voor een webshop, maar ook voor een wat eenvoudigere website.

Zoekmachine optimalisatie is ingebouwd in de fundamenten van WordPress en Bite zorgt ervoor dat een website aantrekkelijk is voor zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat jouw website of webshop hoger terecht komt in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google en Bing.

Benieuwd hoe WordPress voor jouw idee kan worden ingezet? Neem dan contact met ons op of bekijk hoe Bite te werk gaat.


WordPress onderhoud

Na levering van je website laat Bite je niet in de kou staan. Bite biedt aantrekkelijk geprijsde WordPress onderhoudsabonnementen aan. Onderhoud aan je WordPress website is belangrijk. Met een WordPress onderhoudsabonnement van Bite ben je er zeker van dat je website altijd veilig, up-to-date en snel is.

Meer info » Direct bestellen »