Werk van Bite

Een overzicht van het werk dat Bite heeft gemaakt.

Wesselink Isolatie

Ontwerp & systeemontwikkeling

Samen met Wesselink Isolatie heeft Bite een compleet nieuwe website met webshop ontworpen en gerealiseerd. Veel isolatiematerialen worden in groot formaat geleverd. Bite heeft het bestelproces voor klanten makkelijk gemaakt door klanten in staat te stellen om uit te rekenen hoeveel materiaal men nodig heeft voor een bepaalde klus.

Bekijk project »

SVP Agency Execution Service

Ontwerp & systeemontwikkeling

In opdracht van SVP Agency Execution Service heeft Bite een responsive website mogen ontwikkelen. SVP Agency Execution Service voert executies van vastrentende orders uit voor institutionele- en andere professionele cliënten.

Bekijk project »

ID Consultancy Group

Ontwerp & systeemontwikkeling

Voor ID Consultancy Group heeft Bite een op WordPress gebaseerde responsive website ontworpen & ontwikkeld. Financiële wetgeving omtrent de informatieverstrekking verplicht ID Consultancy Group om haar informatie zo neutraal mogelijk te tonen. Bite heeft daarom een fris en zakelijk ontwerp gemaakt, gericht op een zakelijke bezoekersdoelgroep.

Bekijk project »

Jacky Luxury

Systeemontwikkeling

Jacky Luxury is een succesvol kledingmerk, opgericht in 2007. Bite verzorgt het technische beheer van Jacky Luxury’s webshop en website en heeft het ontwerp omgezet in een responive design.

Bekijk project »

Buro voor Loopbaancoaching

Ontwerp & systeemontwikkeling

Buro voor Loopbaancoaching in Woerden is gespecialiseerd in het begeleiden van werkgevers en werknemers op het gebied van werkgerelateerde problemen zoals loopbaanbegeleiding, verzuimbegeleiding, reïntegratie bij werkloosheid en outplacement.

Bite heeft een moderne en responsive WordPress website ontwikkeld waarop mensen terecht kunnen voor informatie en zich kunnen inschrijven voor trainingen.

Bekijk project »

Vrienden van Willibrordus

Ontwerp & systeemontwikkeling

Vrienden van Willibrordus is een stichting die zich inzet voor goede doelen in en om het dorp Sint Willibrordus te Curaçao. Voor de stichting heeft Bite een kleurrijke website ontwikkeld. De website draait op een WordPress basis en is dus zeer eenvoudig te beheren.

Bekijk project »

Verder werkte Bite voor