Bite levert mooie websites die gewoon werken.

De werkwijze van Bite

De werkwijze van Bite verloopt volgens een bepaald stappenplan:

 • Offerte

  Bite stelt naar aanleiding van jouw aanvraag een persoonlijke offerte op. Op deze manier krijg je inzicht in de kosten die gemaakt zullen worden voor de perfecte website.

 • Brainstormen

  Brainstormen staat bij Bite hoog in het vaandel. Het is belangrijk om samen na te denken over wat jouw website nodig heeft. Door onze krachten te bundelen komen we tot een beter resultaat.

  Bite geeft zowel advies op het gebied van webdesign, maar ook op het technische aspect en de functionaliteit van de website. Bite maakt geen website zonder het complete plaatje rond te hebben en neemt alle tijd om samen met jou de ideale website te laten ontstaan.

 • Ontwerpen

  Het ontwerp wordt gemaakt zodra het brainstormproces is afgelopen. Zodra we het volledig eens zijn, kunnen we een mooi voorbeeld maken waar jij vervolgens, indien nodig, feedback op kunt geven. Het ontwerp wordt gepresenteerd als een foto, zodat jij je design al tot leven ziet komen.

 • Ontwikkelen

  Bij de ontwikkeling van het ontwerp wordt het onderliggende systeem van jouw website ingebouwd. Dit gebeurt vrijwel altijd met WordPress als basis.

  Het ontwerp wordt omgezet naar een responsive website en bevat, indien gewenst, social media integratie.

 • Opleveren

  Zodra de website volledig gebouwd is, kan deze worden opgeleverd. Nadat de nieuwe website een uitvoerig test-traject heeft doorlopen zal Bite de nieuwe website voor je installeren.

  Opgeleverde projecten »

 • Onderhoud

  Na levering van je website laat Bite je niet in de kou staan. Bite biedt aantrekkelijk geprijsde WordPress onderhoudsabonnementen aan. Onderhoud aan je WordPress website is belangrijk. Met een WordPress onderhoudsabonnement van Bite ben je er zeker van dat je website altijd veilig, up-to-date en snel is.

  Meer info » Direct bestellen »

Het onderhouden en ondersteunen van websites is mogelijk. Om je eigen website te kunnen beheren, maakt Bite een speciale handleiding, gebaseerd op jouw WordPress website. Bite is na de oplevering van de website altijd beschikbaar voor je vragen.