Onderhoud van jouw WordPress website in veilige handen.

Jouw WordPress omgeving veilig & up-to-date

Het onderhouden van een WordPress website is een complexe zaak. Het onderhouden van een WordPress website is belangrijk. Het up-to-date houden van je WordPress installatie en plugins zorgt ervoor dat jouw website veilig en snel blijft.

Bite neemt je alle stress uit handen tijdens het bijhouden van een WordPress website door al het moeilijke werk voor jou te doen. Zo kan jij je focussen op je core-business en kun je erop vertrouwen dat jouw website veilig en up-to-date is.

Een WordPress onderhoudsabonnement is online te bestellen en ook beschikbaar voor websites die niet door Bite zijn ontwikkeld.

Abonnementen

Bite heeft veel ervaring met het up-to-date houden van WordPress omgevingen en biedt verschillende onderhoudsabonnementen aan. Het zelf maken van backups, uitvoeren van updates of je zorgen maken over de beveiliging van je website, behoren nu tot het verleden.

Basis Standaard Premium
WordPress beveiliging & updates
WordPress update installatie:
(Major release)
Binnen 10
werkdagen
Binnen 10
werkdagen
Binnen 5
werkdagen
WordPress update installatie:
(Minor release, excl. Security updates)
Binnen 5
werkdagen
Binnen 5
werkdagen
Binnen 3
werkdagen
WordPress update installatie:
(Security updates)
Binnen 5
werkdagen
Binnen 72 uur Binnen 48 uur
Updaten van plugins:
(Incl. compatibility check)
2x per
maand
4x per
maand
8x per
maand
Optimalisatie
Opruimen database:
Database optimalisatie:
Opschonen spam berichten:
Webshops
Geschikt voor webshops: -
Backup & monitoring
Database backup: - 2x per week Dagelijks
Bestanden backup: - 2x per week Dagelijks
Aantal bewaarde backups:
(Database & bestanden)
4 14 28
Uptime monitoring: -
Support
Aantal uur gratis support per maand:
- 1 2

Prijs per kwartaal: €99,95 €109,95 €129,95
Bestel » Bestel » Bestel »
Heb je nog vragen? Dat kan, neem gerust contact op.

Betaling is mogelijk via & automatisch incasso.

WordPress & plugin updates

WordPress updates komen regelmatig uit en om gebruik te kunnen maken van nieuwe functies, plugins en om je site up-to-date, veilig en snel te houden zal Bite deze updates voor je installeren. Er zijn drie soorten WordPress updates: Major releases, Minor releases en Security updates. Bite maakt per abonnement onderscheid in hoe snel deze worden geïnstalleerd op je server. WordPress Security updates worden het snelst geïnstalleerd.

Updates verschijnen ook regelmatig voor plugins en ook deze zal Bite voor je installeren. Bite controleert voor het installeren van een update of deze compatible is met je WordPress installatie zodat het niet voorkomt dat je website na een update niet meer functioneert: een veilige gedachte!

Backups & beveiliging

Bite neemt de beveiliging van de backup van je website en database zeer serieus. Al je bestanden en de inhoud van je database worden via een beveiligde verbinding opgeslagen bij Amazon S3, onderdeel van Amazon Webservices: de meest betrouwbare en veilige opslag op het internet.

Kan ik ook een abonnement aanschaffen wanneer Bite mijn WordPress site niet heeft gebouwd?
Ja, dat kan. Bite zal dan wel eerst een scan van je website uitvoeren en beoordelen of je website geschikt is voor een WordPress onderhoud abonnement van Bite.

Kan ik ook tussentijds up- of downgraden?
Up- en downgraden kan altijd. Stuur een e-mail naar [email protected] of neem contact op via het contactformulier en de up- of downgrade wordt direct in orde gemaakt. Het verschil in kosten wordt naar rato berekend en eventueel terug gestort zodat je nooit teveel betaalt.

Wat is uptime monitoring?
De controle of jouw website bereikbaar is noemt men uptime monitoring. Bite controleert 24/7 minimaal elke 5 minuten of je website bereikbaar is. Zodra Bite een signaal krijgt dat je website niet bereikbaar is voeren we een onderzoek uit en informeren we je over de downtime. Zo hoef jij niet te checken of je website nog wel in de lucht is en wordt er altijd een oogje in het zeil gehouden.

Hoe kan ik betalen?
Betalen kan op diverse manieren: via een automatisch incasso (standaard) of met een credit card. Wanneer je voor een onderhoudsabonnement kiest en betaalt via een automatisch incasso of met een credit card geef je Bite toestemming om ieder kwartaal het abonnementsgeld af te schrijven van je rekening of credit card. Bite schrijft het abonnementsgeld af aan het begin van ieder kwartaal.

Waar vind ik de voorwaarden van dit abonnement?
Op dit abonnement zijn de Algemene Voorwaarden van Bite Webdevelopment van toepassing. De aanvullende voorwaarden voor de onderhoudsabonnementen zijn hier te downloaden als .PDF bestand of te lezen op de bestelpagina.