Bestellen

WordPress onderhoud bestellen

Een WordPress onderhoudsabonnement bestel je eenvoudig via het onderstaande formulier. Nadat je bestelling is geplaatst neemt Bite contact met je op om de details over je automatische incasso of je credit card te bespreken. Eventuele opmerkingen of bijzonderheden kun je tijdens je bestelling doorgeven in het formulier.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Bite, dat kan ook via een e-mail.


Bestelformulier

Type abonnement:
Ingangsdatum:
Betaling:

Voorwaarden:

Hoe kan ik betalen?
Betalen kan op diverse manieren: via een automatisch incasso (standaard) of met een credit card. Wanneer je voor een onderhoudsabonnement kiest en betaalt via een automatisch incasso met met een credit card geef je Bite toestemming om ieder kwartaal het abonnementsgeld af te schrijven van je rekening of credit card. Bite schrijft het abonnementsgeld af aan het begin van ieder kwartaal.

Voorwaarden
Bite houdt niet van ingewikkelde contracten, daarom zijn de voorwaarden voor een WordPress onderhoudsabonnement simpel.

Op alle onderhoudsabonnementen zijn de Algemene Voorwaarden van Bite Webdevelopment van toepassing. Onderstaande voorwaarden zijn een aanvulling hier op. Je kunt deze aanvullende voorwaarden ook als .PDF bestand downloaden.

De looptijd van het abonnement is steeds 3 maanden en het abonnement wordt automatisch stilzwijgend verlengd. Het abonnement gaat in op de besteldatum of een datum naar keuze. Opzeggen kan altijd maar het bedrag dat je hebt betaald voor het lopende kwartaal wordt niet teruggestort. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en geldig voor één WordPress installatie. Bite behoudt het recht om de prijzen en het aangeboden onderhoud van de WordPress onderhoudsabonnementen aan te passen en stelt je minstens 1 kalendermaand voor het ingaan van een dergelijke wijziging van te voren op de hoogte. Ongebruikte support-uren zijn niet overdraagbaar naar de volgende maand. Werkzaamheden die niet onder het contract vallen worden tegen het standaard uurtarief uitgevoerd of voor een vooraf afgesproken prijs. Deze extra werkzaamheden vinden altijd pas na overleg plaats.

Voor een goede uitvoering van het onderhoudsabonnement dient Bite je WordPress installatie aan te sluiten op Bite’s onderhoudsplatform. Bij het afnemen van een abonnement geef je Bite toestemming om software te installeren op je WordPress installatie die deze aansluiting mogelijk maakt.

Van de genoemde update-tijden kan worden afgeweken als dat noodzakelijk blijkt. In het geval dat en update van een plugin of WordPress release niet compatible is met jouw WordPress installatie zal deze niet worden geïnstalleerd en neemt Bite contact met je op over de vervolgstappen. Bite kan dan een offerte uitbrengen voor het compatible maken van jouw plugin of WordPress installatie.